Gurgi

Äckliga snö, igår va det hawaii idag e de alaska. det känns som om vi är med i "the day after tomorrow" eller nånting. jag vill ha sommar och kärlek dirr!!♥

kollade på taran och den magiska kitteln innan idag och dom sa att den är barntillåten? O.o jag håller ju fan på att skita på mig varjegång jag ser den. jag vill ha Gurgi, den hårikhundgrejen som är med i filmen =) så söt!!

vet inte om ni har märkt det, men dom har ju gjort om designen på bdb nu... FUUUULT!! vill ha tillbaka det gamla. och nu när dom håller på o fixa om så cpar ju allting.

någon som vill supa till helgen btw? känner för att bli riktigt jävla dräggfull så jag inte kommer ihåg ett skit dagen efter!
så vet ni fest till helgen ring mig!

men nu ska jag gå deppa sönder =D ha de bäst ! pussiis <3

siiiiiiiiiit

asså helt jävla seriöst... livet suger! fick ett efterlängtat brev av rektorn på skolan om att jag inte får gå kvar på viskastrand,  trodde inte de skulle vara så här jävla jobbigt. kommer sakna klassen o träteknisterna...
fan va allt är skit.
pluss att jag måste batala tbx 1150 kr till CSN eftersom dom råka ge mig pengar en månad när jag inte skulle ha några. de borde la fan dom hålla reda på eller?
aja skit samma...

fått ta ut min fucking labret(piercing i läppen) nu me, eftersom rickard gav mig an sån smäll i måndags, ännu ett minus i mitt liv.

tobbe o michelle har gjort slut också

allt känns som skit, ska man inte vara lycklig nu när det är vår? eller ah, vår o vår, just nu spöregnar det, men det borde va vår nu iaf...

men nu ska jag hjälpa min dampbror med engelskan, byebye!!

hata västtrafik

greken har tråk...


va på fest igår med dom alltid lika älskade träteknisterna, sjukt kul folk. helt underbart tills typ folk börja gråta o grejer.
men skit samma...

när vi (jag, emelie o ottan) skulle dra därifrån så blev de kramrunda sen bar det av till bussen...
när vi kom fram ca 00:02 så läste jag på tidtabellen att bussen skulle komma kl 00:14 så vi satte oss o
vänta såklart. efter typ 5 min så passerade det en buss åt motsatt håll o då tänkte " ah men då borde la bussen komma snart".... MEN IKKE!!
självklart ska de börja ösregna till råga på allt...
en halvtimme passerade o vi blev mer o mer förbannade när ännu en buss apserade åt motsatt håll, till slåt så fick emelie ringa sin pappa o be honom hämta oss...
faaaaaan va jag hatar bussjävlarna!!!! FUCK VÄSTRAFIK!!

jaja typ.. bajs på allt...

ps. har kommit på att avslagen öl smakar spya, iaf enligt mig...

image12<--- SÅ FAAAAN HELLER!bloggsi

meh ahaa... ska borja blogga :S kommer la gå ungiför lika bra som alla andra gånger jag har sagt de...
allt e nea's fel (plus så e de som som har fixat min sida, så alla vet)

Hallå sexy. ;)

image7Tjaa alla sexiga jävlar där ute! Nea här! Hiho.
Har inget att säga. Skit ner er! hiho


RSS 2.0