Svenska yes yes...

Okej fan vad jag är kass på att uppdatera.
Men ingenting har hänt ändå.

Jag fick precis reda på att ja kommer få G i svenska om jag skriver en novell om kärlek på 1000 ord. Men de ska la jag klara av. Hade varit lättare att skriva ett blogginlägg iofs...
Någon som har förslag på vad jag kan skriva om?

Idag ska jag färga håret och träna med Sändra!
Jag lovar att uppdatera igen ikväll..

Puss på er!

Grilla i mitten av mars!

Sitter hos min mormor och morfar nu med min mamma och min 3åriga kusin Tim. Vi ska käka här och sen blir de la melodifestivalen. Och vet ni vad vi ska äta? Kotletter! GRILLADE!? Min morfar är alltså ute o grillar i mitten av Mars. Han är så tokig.

Men vi hörs sen. För senare så kommer ni få läsa om mitt gnäll om att fel person van melodifestivalen!
Puss!

HEJA SOFIA!!!

Vårmode 2009

Haha har Gina Tricot flippat ur totalt eller? Dom brukar ha skit snygga kläder. Men dom nya vårkläderna ska vi inte snacka om. Jag och Bella hittade den här tröjan/tunikan/klänningen när vi va där.


Seriöst? Haha. Knallblå silkestyg och puffärmar? Det är verkligen det fulaste jag sett på länge. Jag kommer skratta så högt om jag ser någon ha på sig den här saken offentligt.
Hahahhaha

Färgade linser

Jag och nea ploppade in våra linser idag. Eller jag gjorde. Nea gav upp efter ett jävla slitande.
Ah kan ju inte säga nåt annat än att det tog sin lilla tid. Mycket Skrattande och gråtande. Men det gick till slut. Vi får se hur det går nästa gång. Haha.


mmmmm smink klet<333

Sämst på att uppdatera

Okej nu har jag halkat efter i uppdaterandet igen. Men det har nästan inte hänt någonting i mitt liv. Tränar järnet nu bara. Man måste ju hinna bli snygg till beachen 2009!!

Jag och sandra testade Bodypump igår. Det var rätt jobbigt. Jag svettades nästan ingenting men det kändes som f*n i musklerna. Mina ben typ skadade efteråt. Det roliga är att det är trappor ner till omklädningsrummen så det tog 897685 år att gå ner för det kändes som om mena skulle böjas. Haha

Har ni några tips eller idéer för att bli snygg så fort som möjligt?

Idag blir det Spinning igen. Min favorit <3 Och imorgon ska vi testa på Afrodance. Det kommer nog passa mig.

Ska slänga in lite bilder från veckan ikväll.
Puss på er!

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Hej ville bara säga att jag är jätte försenad. Jag började för 20 min sen och jag har inte ens klätt på mig än o.O
Puss på er<3

Svettig dag...


Idag ska jag och Sändra sola på Sunhouse kl 5 och sedan ska vi träna spinning på Studio Aktiv. Svettigt värre.
Hörs sen<3

Molnfigurer :O

NÄr vi gick hem från stan här om dagen så fick vi syn på ett roligt moln. Vad tycker ni att det liknar? Daniel och min bror typ diskutera om lejon och sånt. Men jag fattar inte riktigt hur om får det till ett. Liksom vart är manen? Och vart är tänderna? Nä jag blir bara förvirrad.

Jag tycker iaf att det liknar en söt liten gris.


Nå vem har rätt?

Väderlek

Lite skumt väder det va nu i veckan. Först sol och skit varmt, sen regn, sen sol igen sen hagel mitt i allt. Kan det inte bara bli vår så man kan bli glad igen.

Brorsan i Solhaglet

Daniel och Linn - Fasinerade

Ottan - "Wäääh! Jag vill gå hem"

Badis

När jag såg att nea och alex hade bubblat så blev jag också sugen så jag härmades. Fast jag bara själv då. Hittade världens godaste badskumm. Det luktade Vanilj/Cocos. Helt himelskt.


RSS 2.0